Användarvillkor
Genom att använda Minnesro godkänner du dessa villkor. Läs dem noggrant innan du skapar ditt konto.
Dessa användarvillkor (“Villkoren”) reglerar ditt användande av Minnesro (“Tjänsten”) som tillhandahålls av Minnesro (“vi”, “oss”, “vår”).
Genom att använda våra tjänster godkänner du att vara bunden av dessa villkor. Om du inte håller med om något i dessa villkor, rekommenderar vi att du inte använder våra tjänster.
Användning av tjänsten
Du får skapa och hantera minnessidor för dina älskade, ladda upp foton, videor och berättelser, dela minnessidor med familj och vänner samt generera och använda QR-koder för gravstenar. Det är inte tillåtet att ladda upp olämpligt eller olagligt innehåll, kränka andras upphovsrätt eller immateriella rättigheter, använda tjänsten för kommersiella ändamål eller försöka hacka eller störa tjänsten.
Innehållsansvar
Du äger allt innehåll du laddar upp och ger oss rätt att lagra och visa det. Du ansvarar för att innehållet är lagligt och lämpligt, och du kan när som helst ta bort ditt innehåll. Du får inte ladda upp innehåll som kränker andra, dela personuppgifter om andra utan samtycke, använda tjänsten för att sprida skadlig kod eller skapa falska eller vilseledande profiler.
Betalningar och prenumerationer
Du kan välja mellan olika betalningsplaner, uppgradera eller nedgradera din plan när som helst, avbryta din prenumeration när som helst och få återbetalning enligt vår återbetalningspolicy. Det är inte tillåtet att försöka kringgå betalningssystemet, dela ditt konto med andra för att undvika betalning, använda falska betalningsuppgifter eller försöka få återbetalning för legitima tjänster.
Kontovillkor
Regler för ditt konto och användning
Du måste vara minst 18 år gammal för att skapa ett konto. Du ansvarar för att hålla dina inloggningsuppgifter säkra och får inte dela ditt konto med andra. Vi kan avsluta ditt konto vid överträdelse av villkoren. Du kan när som helst avsluta ditt konto.
Ansvarsfriskrivning
Begränsningar av vårt ansvar
Vi ansvarar inte för innehåll som användare laddar upp. Vi garanterar inte att tjänsten alltid kommer att vara tillgänglig. Vi ansvarar inte för indirekta skador eller förluster, och vårt totala ansvar är begränsat till det belopp du betalat oss. Vi ansvarar inte för data som går förlorade på grund av tekniska problem.
Dessa begränsningar skyddar både oss och dig. Vi rekommenderar att du regelbundet säkerhetskopierar viktigt innehåll och inte förlitar dig enbart på våra tjänster för att bevara kritiska minnen.
Avslut av tjänsten
Avslut av ditt konto
Du kan när som helst avsluta ditt konto genom att kontakta vårt support-team. Allt innehåll kommer att raderas permanent inom 30 dagar. Dina minnessidor tas bort, alla foton och berättelser raderas, QR-koder blir inaktiva och prenumerationer avbryts.
Avslut av vår sida
Vi kan avsluta ditt konto om du bryter mot dessa villkor. Vi kommer att meddela dig innan vi tar denna åtgärd. Det kan gälla till exempel olämpligt innehåll, överträdelse av villkoren, bedräglig aktivitet eller lagbrott.
Ändringar av villkoren
Vi kan uppdatera dessa villkor från tid till annan. När vi gör väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig via e-post eller genom ett meddelande på webbplatsen.
Din fortsatta användning av tjänsten efter att villkoren uppdaterats innebär att du accepterar de nya villkoren. Vi rekommenderar att du regelbundet läser igenom denna sida för att hålla dig uppdaterad.
Frågor om villkoren?
Vi finns här för att förklara alla delar av dessa villkor.